Ga terug

Zwembad De Delte - Nieuw pierenbad

jjansma jjansma  •  28-10-2022  •  8 reacties  •  De Gordyk oan set  • 

Zwembad De Delte - Nieuw pierenbad
Zwembad De Delte - Nieuw pierenbad

Na drie jaar ‘het hoofd boven water houden’ willen we ‘De Delte’ weer aantrekkelijker maken voor gezinnen, o.a. met een nieuw badje voor de peuters. Door de kinderen al op jonge leeftijd  meer kennis te laten maken met het zwembad, hopen we dat ze op oudere leeftijd ook vaker terug zullen komen met vriendjes en vriendinnetjes. 

Omschrijving:  

De bedoeling is om een nieuw pierenbadje aan te leggen in de hoek van de grasweide, naast de toren. Het huidige pierenbadje ligt in een uithoek, waardoor dit niet fijn is voor ouders en toezicht. Daarnaast vergt het oude bad ook veel onderhoud.  

De Delte wil er een gezellige plek van maken voor gezinnen met baby’s en peuters. Centraal staat het pierenbadje met daar omheen bestrating en parasols. Verder zal genoeg plek komen voor bankjes, ligbedden en/of ruimte om een handdoekje uit te leggen. Rondom zal een afsluitbaar hek komen, zodat de kinderen er niet op eigen initiatief er vandoor kunnen gaan. 

Planning:  

Wanneer we genoeg stemmen opgehaald hebben, dan zullen we eerst een definitieve uitwerking met één van de leveranciers maken. De meest aantrekkelijke oplossing zal gekozen worden. Kleine voorbereidingen kunnen gedurende het seizoen getroffen worden en er kan een globale planning gemaakt worden.  

De realisatie zal ná het zwemseizoen (vanaf oktober) plaatsvinden. Graafwerk zal meteen opgestart moeten worden, om daarna de betonnen fundering en technische aansluitingen te maken.  Vervolgens zal het pierenbadje geïnstalleerd moeten worden om daarna bestrating, zonwering en het hekwerk te plaatsen. 

Mocht het ingediende plan m.b.t. de realisatie van een glijbaan ook doorgaan, dan nemen we dit uiteraard in één keer mee.  

Wat is de beoordeling van dit idee?

Dit plan is overgenomen en de vergunningen zijn gecontroleerd.

Je moet inloggen of je aanmelden om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd