Ga naar de inhoud
Ga terug

Music Meeting Gorredijk

musicmeetinggorredijk musicmeetinggorredijk  •  24-11-2022  •  4 reacties  •  De Gordyk oan set  • 

Één groot feest tijdens de MM2022
Één groot feest tijdens de MM2022

Zet een aantal enthousiaste Gorredijkster muziekliefhebbers bij elkaar en bedenk een briljant plan om Gorredijk een mooie avond te bezorgen. In combinatie met de steun van sponsoren en alle hulp van vrijwilligers ontstond in 1999 het muziek evenement van Gorredijk: De Music Meeting Gorredijk. Elk eerste weekend van oktober was het feest in sportcentrum Kortezwaag. Vele mooie avonden zijn georganiseer door oud- en huidige- bestuursleden, waar wij met trots op terug kijken. Inmiddels zijn we 24 jaar verder en is de Music Meeting niet meer weg te denken uit Gorredijk. Elk jaar is de Music Meeting een groot succes, mede mogelijk gemaakt door alle sponsoren, vrijwilligers en bezoekers!

In 2021 werd er een grote verandering doorgevoerd, de Music Meeting werd naar buiten verplaatst. Hier heeft het toenmalige bestuur een goede keuze in gemaakt. Er kwamen zoveel positieve reacties over deze editie, dat het huidige bestuur er in 2022 voor heeft gekozen buiten te blijven en een compleet nieuwe weg in te slaan.

Er werd een nieuwe locatie voor de Music Meeting gevonden in het weiland achter Kortezwaag. Een echt festivalterrein met groot podium in een zomerse aankleding. Helaas waren de zomerse temperaturen ver te zoeken in de afgelopen edities. Vanwege organisatorische redenen en om de kans op mooi weer te vergroten, heeft het bestuur er dit jaar voor gekozen, de Music Meeting te verplaatsen naar de zomer. Namelijk op 8 juli 2023!

Ons idee

Helaas worden wij als bestuur steeds vaker geconfronteerd met hoge kosten. Om de Music Meeting te organiseren zijn wij afhankelijk van sponsoren. Elk jaar zetten wij ons dan ook weer voor de volle 100% in om met deze sponsorbijdragen de begroting rond te krijgen.. helaas wordt dit steeds lastiger.

Wij zouden het geld van Gordyk oan set graag willen gebruiken voor de investering in stretch -tenten en andere grote materialen. Op dit moment moeten wij deze materialen elk jaar opnieuw huren en deze kosten post wordt ieder jaar groter. Door deze kosten te kunnen besparen, kunnen wij ervoor zorgen dat de andere gemaakte kosten betaald kunnen worden.

Wij willen deze tenten ook beschikbaar stellen voor andere verenigingen, organisaties en scholen in Gorredijk. Samen voor en door Gorredijk!

Wilt u ervoor zorgen dat de Music Meeting blijft bestaan ? Breng dan uw stem uit!  

Locatie: De nieuwe locatie op een weiland achter de sportvelden, mede mogelijk gemaakt door de plaatselijke boeren in gorredijk

Idee ingediend door: Martin Vriesema

Wat is de beoordeling van dit idee?

In overleg met de initatiefnemers wordt het geld geinvesteerd in de aanschaf van tenten in plaats van de programmering van het event. Op deze manier wordt er duurzaam geinvesteerd evenement voor de toekomst. De initatiefnemers stellen voor dat zij de tent ook beschikbaar stellen voor andere stichtingen en verenigingen.

Je moet inloggen of je aanmelden om te kunnen reageren.
 • Deelnemer verwijderd  •  13-12-2022 · 18:02:51

  Dit word dan gecreëerd voor mensen die liefhebber zijn, en is voor 1 dag muziek, en wat is er dan voor de andere mensen in de gemeenschap/toeristen etc?
  Het gaat er toch om Gorredijk mooier / aantrekkelijker te maken ?

  4 stemmen  | 
  4
  0
  Geen reacties
  • Mariekeb36

   💪🏻

   5 stemmen  | 
   4
   1
   Geen reacties
   • Ab

    misschien wat minder "feestavond" en weer meer terug naar het echte music meeting? Met meer bandjes die gewoon leuke muziek spelen en niet alleen "van links naar rechts" en zuiperij? ;)

    Geen stemmen  | 
    0
    0
    Geen reacties
    • Rotondesgorredijk

     Wat meer sponsoren zoeken is ook een optie....

     Geen stemmen  | 
     0
     0
     Geen reacties
     Geen mijlpalen gedefiniëerd